Werkwijze

Ik werk sinds 1998 als communicatieadviseur. Vanaf 2015 ben ik ook actief als facilitator en trainer. Ik combineer mijn ervaring als communicatiekundige met creatieve werkvormen en trainingen. Het beste van twee werelden!

De faciliterende communicatieprofessional

Als mij wordt gevraagd een ideeënsessie of participatiebijeenkomst te begeleiden, kruipt het bloed van de communicatieadviseur vaak waar het niet gaan kan. Ik vraag altijd goed door. Waarom wil je ‘iets’ organiseren? Wat wil je hiermee eigenlijk bereiken? Voor wie doe je dit? Wat zijn de verwachtingen?
Wie mij uitnodigt om een bijeenkomst vorm te geven, kan rekenen op een positief kritische sparringpartner die gaat voor een optimaal en direct bruikbaar eindresultaat.
Het gebeurt daarom regelmatig, dat de opdracht die we samen afspreken, anders is dan de aanvankelijke vraag.

Mijn visie: Als je (publieke) organisaties helpt om creatief te denken, te communiceren en te innoveren, kunnen medewerkers de organisatie’s eigen verandermanagers zijn en overtreffen ze zichzelf en de verwachtingen van hun klanten.

 

Mijn missie: door de inzet van creatieve communicatie- en denktechnieken flexibele en slagvaardige (publieke) organisaties helpen te realiseren.

Hoe kan ik je helpen?

Portfolio

Over mij

Blog