Presenteren met power!

In deze training (onderaan deze pagina vind je het inschrijfformulier) krijg je tips om je presentatievaardigheden te verbeteren en helpen deelnemers elkaar beter te worden. De één komt flitsend voor de dag terwijl de ander wellicht nog wat aan zijn eerste indruk moet werken. De één kijkt met een open blik de zaal in. De ander bestudeert het vliegje op de muur. De één vertelt levendige verhalen. De ander slaat dicht…. Daar is wat aan te doen!

Ster in presenteren

Voor Bijzonder Ambtenaren Burgerlijke Stand die hun bruidsparen een onvergetelijke dag willen bezorgen, voor managers die hun plannen aantrekkelijk willen presenteren, voor ondernemers die willen leren ‘pitchen’…Deze training is voor iedereen die een spetterende presentatie wil geven.

Door naar elkaar te kijken, te luisteren en elkaar in een vertrouwde omgeving feedback te geven, leer je van elkaar en wordt iedereen een (zelfverzekerde) ster in presenteren!
Uiteraard krijg je veel tips over de opbouw van je presentatie, je lichaamshouding, je woordkeuze, de inzet van hulpmiddelen, het gebruik van verhalen en het betrekken en boeien van je publiek.

Ook hier word je aan het werk gezet met creatieve werkvormen die je helpen inzicht te krijgen in je valkuilen, maar bovenal je kwaliteiten!

Prijs: €899 p.p.
Duur: 1 cursusdag en 1 terugkomdag (TK) en tussentijdse coaching
Deelnemers: minimaal 4 maximaal 8
Data: op aanvraag
Locatie: omgeving Rotterdam

Inschrijven