Personal Branding

‘Personal Branding’ gaat verder waar ‘presenteren met power’ stopt. (Onderaan deze pagina vind je het inschrijfformulier) De uit de marketing afkomstige term branding gaat over het op unieke en onderscheidende wijze presenteren van een merk. Bij Personal Branding ben JIJ dat merk.

Je wilt met jouw persoonlijkheid bewust positieve beelden en associaties bij anderen oproepen, zodat ze je vertrouwen en iets gunnen. Door jezelf online en offline ‘goed in de markt te zetten’, laat je (potentiële) werkgevers zien wie jij bent en waar je voor staat. Je onderscheidt je van anderen door het succesvol ‘verkopen’ van jouw merk: je persoonlijkheid, je normen en waarden, je kennis en je ervaring.


Handig voor ondernemers die meer opdrachten willen en voor professionals en/of werkzoekenden die zich als expert op een vakgebied willen presenteren.
Ook hier word je weer aan het werk gezet met diverse creatieve werkvormen zoals brainstormen, mindmappen, talentenspel en meer.  BDL is hiervoor een partnership aangegaan en biedt deze trainingen voortaan aan via www.jijjeeigenmerk.nl met 2 trainers en max. 8 deelnemers. dus veel persoonlijke aandacht. Schrijf je hier in.

Prijs: € 475 p.p.
Duur: 1 dag
Deelnemers: Minimaal 4, maximaal 8
Aanvangsdata: 9 augustus 2019 (summerschool Zoutelande)
Locatie: Vlissingen.

Inschrijven