Trainingen op maat

Maar al te vaak wordt er in ‘trainingsland’ een ‘standaard’ managementtraining of presentatietraining gegeven. Niet inspirerend voor de trainer en al helemaal niet voor de cursist. Het is de missie van BDL om buiten de lijntjes te kleuren. Alleen datgene op te nemen in het trainingsprogramma dat de cursist/ het bedrijf helpt om tot de gewenste verandering te komen. Geen standaard pakketten. De training moet passen als een jas! Alle trainingen (op enkele trainingen met open inschrijving na) zijn dus maatwerk. Er vindt eerst een kennismaking plaats met de opdrachtgever. Dan volgt een intake-gesprek waarbij alle aspecten van de doelgroep, de achtergronden van de deelnemer(s) en de trainingsdoelen en wensen worden besproken.

Op verzoek van diverse klanten werkt BDL momenteel aan een 2-daagse training ‘De BV IK: personal profiling 2.0’ , waarin meerdere trainingen samenkomen. De training zal dit najaar in omgeving Utrecht gehouden worden. Houd de site dus goed in de gaten, want vanwege de intensieve begeleiding (linked-in profiel wijzigen, pitchen, presenteren, schrijftechnieken) is er maar plaats voor een beperkt aantal deelnemers.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Afhankelijk van de leerdoelen kun je kiezen voor een korte workshop of een uitgebreide training van een dag of dagdeel. In het ontwerpvoorstel wordt de opdrachtgever geïnformeerd over de in te zetten werkvormen en het resultaat dat de sessie hiermee oplevert.

1 + 1 = 3

Evaluatie

Het verdient aanbeveling tevens een terugkommoment in te plannen om met de deelnemers te kijken wat er van de plannen terecht is gekomen en hoe er nog bijgestuurd kan worden. Hierbij maken cursisten gebruik van elkaars denkkracht, want 1 + 1 = 3!