MAO Administratie

Opdrachtgever:  MAO Administratie 

Opdracht/Probleem/Vraag: Hoe kunnen we als team nog beter samenwerken en elkaar versterken?

Wat heeft Buiten de Lijntjes gedaan?

In overleg met de directie heeft BDL interviews gehouden met alle medewerkers om te ‘proeven’ waar mensen warm van worden en wat ze uit een creatieve- en/of dialoogsessie met het gehele team zouden willen halen. Vervolgens is tijdens een avondvullend programma in spelvorm en plenair ingegaan op toppers en floppers, kwaliteiten van medewerkers en de organisatie en gewenste individuele en collectieve groei.

Wat heeft het de klant opgeleverd?

De deelnemers hebben via een kwaliteiten- en een feedbackspel positieve gesprekken gevoerd over wensen mbt de eigen rollen en taken en dromen over de organisatie van de toekomst. Na afloop heeft ieder team ‘huiswerk’ meegekregen om samen de eerste stap te zetten op weg naar een nieuwe vorm van samenwerken. Daarnaast heeft de directie afspraken gemaakt over nieuwe overleg- en trainingsvormen.

Leuk om op deze manier op positieve wijze te kijken wat we van elkaar kunnen leren.  Het geeft een goed gevoel het samen -ongeacht de locatie- nog beter te willen doen, voor onszelf en onze klanten.  Wat mij betreft een geslaagde avond.

Deelnemer M. Harms

Hoe kan ik je helpen?