Gemeente Steenbergen

Opdrachtgever:  Gemeente Steenbergen

Opdracht/Probleem/Vraag: Tijdelijke versterking van het communicatieteam als adviseur. T/m zomer 2020 ivm onderbezetting. Vliegende keep team communicatie,  onderdeel van team crisiscommunicatie corona en adviseur projecten Arbeidsmigranten en Omgevingswet. In 2023 facilitator in een reeks van 7 bijeenkomsten woon-zorgvisie.

Wat heeft Buiten de Lijntjes gedaan?

Vanaf 1 oktober 2019 tm medio 2020 tijdelijk 24 uur per week communicatieadviseur en ‘extra handjes’. In 2023 terug als facilitator diverse inwonerbijeenkomsten over wonen en zorg.

Wat heeft het de klant opgeleverd?

In het team crisiscommunicatie ‘corona’ vertaalden we de landelijke maatregelen naar de betekenis ervan voor de inwoners en ondernemers van Steenbergen.  Daarnaast kon de gemeente op BDL rekenen voor achtervang en het opvangen van werkzaamheden die ivm drukte en geringe bezetting anders zouden zijn blijven liggen.  Naast geboden capaciteit voor ad-hoc werkzaamheden en crisiscommunicatie ivm COVID-19 voorzag BDL de projectgroepen ‘arbeidsmigranten’ en ‘omgevingswet’ van omgevingsanalyses en communicatieadvies en was daarbij sparring partner voor de (deel)projectleiders. 

In 2023 was de inzet i.o.v. opdrachtgever M. Meulblok: het op een open creatieve wijze met inwoners in gesprek gaan over de toekomst van wonen en zorg in de gemeente Steenbergen en de verschillende dorpskernen.

 

Hoe kan ik je helpen?