Gemeente Goes

Opdrachtgever:  Gemeente Goes

Opdracht/Probleem/Vraag:  vervanging/ projectcommunicatie voor team Communicatie. In 2019, 2020 en 2021 vervanging van bestaande adviseur op 3 verschillende portefeuilles ( 2x wethouder, 1x burgemeester) In 2022 verzorgde BDL diverse workshops en trainingen en in 2022/2023 was Stefanie Couwenberg ‘vliegende keep’ voor team communicatie i.v.m. onderbezetting en had o.a. de dossiers Wesselopark, Wilhelminadorp-Zuid onder haar hoede.

Wat heeft Buiten de Lijntjes gedaan?

Strategisch communicatieadvies voor de portefeuille van wethouder Van der Reest (o.a. pilot participatie, communicatie sociaal domein en integraal kindcentrum) en lopende uitvoerende- en advieswerkzaamheden voor Team Communicatie (workshops, redigeren teksten, speeches, participatieplannen etc). In 2020 teruggekeerd als communicatieadviseur burgemeester Mulder. In 2021 waarnemend communicatieadviseur wethouder Pille. In 2022-2023 als ‘vliegende keep’ ingezet voor team communicatie en portefeuillehouders Stan Meulblok, Joan Veldhuizen en Martijn Vermeulen

Wat heeft het de klant opgeleverd?

Garantie van continuïteit en kwaliteit van lopende projecten waarbij de inzet van team Communicatie vereist was.

Stefanie is een denker en een doener. De perfecte combi. Ze is professioneel, pro-actief en ontzettend energiek. Ze inspireert en verbindt. Heerlijk om haar in het team te hebben!

Guusta van Loo – Communicatiemanager Gemeente Goes

Hoe kan ik je helpen?