Over mij

Kleur jij graag buiten de lijntjes? Ben je bereid om eens op een andere manier naar zaken te kijken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Mijn naam is Stefanie Couwenberg, eigenaar van BDL communicatie & training.  

Ik help mijn klanten, veelal in de publieke sector, om baanbrekende oplossingen te vinden voor actuele vraagstukken. Dat doe ik door de inzet van creatieve denk- en werkvormen, die je anders helpen te kijken en te doen. Ik help je creatief denken, creatief organiseren en creatief communiceren. Daarnaast ben ik schrijver van het boek Creatief en Oplossingsgericht Werken.

Ik ben in 2017 mijn bedrijf gestart omdat ik na 21 jaar gewerkt te hebben als communicatieadviseur, waarvan de laatste 8 jaar bij de overheid sterk de drang had om ‘buiten de lijntjes te denken’.  Ik wilde de boel eens positief opschudden: innoveren bij de overheid.  Dat gaat makkelijker en ik kan daar (voornamelijk) ambtenaren beter bij helpen als ik met een frisse blik, als onafhankelijk professional mensen aan het denken kan zetten. 

Het is mijn missie om met jou/ jullie een creatieve en slagvaardige organisatie te helpen realiseren. Ik geloof dat organisaties succesvoller zijn, als ze optimaal gebruik maken van de collectieve denkkracht van klanten en medewerkers.
Je aan het denken te zetten. Je buiten de lijntjes laten denken. Je laten inzien dat niets onmogelijk is als je het lef hebt om patronen te doorbreken…Dat is waar ik ’s ochtends mijn bed voor uitkom en waar ik mijn klanten bij wil helpen.  Of dat nu is als spreker, workshopbegeleider of tijdelijke communicatiekracht. 

Ik laat je ervaren hoe je met een gezonde dosis enthousiasme, creativiteit en initiatief zélf veranderingen in je omgeving kunt realiseren.  Of dat nu is in een brainstormsessie, een dialoogsessie of tijdens een bijeenkomst met klanten.
Geen lang en durig verandertraject. Maar samen concrete en inspirerende actieplannen maken en uitvoeren. Met als gevolg meer werkplezier, veel nieuwe ideeën en enthousiaste medewerkers! YES WE CAN!

Alvast enkele tips
Inspraakavonden? Doe het niet! Bedenk een werkvorm waarbij je écht met elkaar in gesprek gaat over social maatschappelijke thema’s.  Eindeloos vergaderen over een nieuw te varen koers met het team/ de organisatie? Steek samen je handen uit de mouwen en ga liever in een werk- of ideeënsessie concreet aan de slag! Leuk, inspirerend en effectief!

Een waslijst aan argumenten aandragen over wat jij voor klanten kunt betekenen? Probeer eens gebruik te maken van storytelling.  ‘Lekker brainstormen’ op een ‘heidag’ zonder concrete afspraken te maken? Zonde van je tijd en geld! Maak een concept actieplan van 1 A4 of een creatief business canvas!

Kortom:
Creatiever denken, communiceren en organiseren? Ik help je graag om snel en op creatieve wijze wensen voor de toekomst helder te krijgen en samen met je klanten/ team voortvarend verder te kunnen.

Wanneer gaan we aan de slag?

Kijk eens op social media of boek mij direct voor een training, workshop of event. 

Werkwijze

Portfolio