Werkwijze

Ik werk sinds 1998 als communicatieadviseur. Vanaf 2015 ben ik ook actief als facilitator en trainer. Ik combineer mijn ervaring als communicatiekundige met creatieve werkvormen en trainingen. Het beste van twee werelden!

De faciliterende communicatieprofessional
Als mij wordt gevraagd een ideeënsessie of participatiebijeenkomst te begeleiden, kruipt het bloed van de communicatieadviseur vaak waar het niet gaan kan. Ik vraag altijd goed door. Waarom wil je ‘iets’ organiseren? Wat wil je hiermee eigenlijk bereiken? Voor wie doe je dit? Wat zijn de verwachtingen?
Wie mij uitnodigt om een bijeenkomst vorm te geven, kan rekenen op een positief kritische sparringpartner die gaat voor een optimaal bruikbaar eindresultaat.
Het gebeurt daarom regelmatig, dat de opdracht die we samen afspreken, anders is dan de aanvankelijke vraag.
Mijn missie: individuen en teams aan het denken zetten en ze op innovatieve wijze helpen bij het vinden van verrassende antwoorden op organisatie- en communicatievraagstukken.

Als communicatieprofessional ben ik niet alleen thuis in het faciliteren van bijeenkomsten voor onder andere gemeenten, woningcorporaties en innovatieve ondernemers. Ik geef ook vaardigheidstrainingen die hierop aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan creatief denken, verleidelijk schrijven, presentatievaardigheden, personal branding en storytelling.
Omdat mijn werk zich bevindt op het snijvlak van communicatie en innovatie, word ik ook regelmatig gevraagd voor (interim) projectcommunicatie en als dagvoorzitter. Daarbij kun je rekenen op een stevige adviseur en sparringpartner voor zowel management en bestuur.
Altijd help ik mijn klanten op een andere, vaak verrassende manier, naar situaties te kijken….Niets mooiers dan samen creatieve oplossingen te vinden en daarmee wensen om te zetten in werkelijkheid!

Een vrijblijvend gesprek, proeverij of brainstorm? BDL Communicatie & Training denkt graag met u mee ‘buiten de lijntjes’!

Creativity is intelligence having fun

– Albert Einstein