Over BDL

Kleur jij graag buiten de lijntjes? Ben je bereid om eens op een andere manier naar zaken/ problemen te kijken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Mijn naam is Stefanie Couwenberg, eigenaar van BDL communicatie & training. Ik train, adviseer en inspireer personen en organisaties, door de inzet van op maat gemaakte trainingen met zeer uiteenlopende werkvormen. Daarmee help ik mijn klanten antwoorden te vinden op actuele organisatie- en communicatievraagstukken.

Creativiteit en passie voor communicatie en innovatie vormen de rode draad in mijn denken en doen. Organisaties zijn succesvoller als zij optimaal gebruik maken van de denkkracht van klanten en medewerkers….Ik kan hierbij helpen!

Er is niets mooier dan mensen letterlijk en figuurlijk de ruimte te geven. Ze laten ondervinden wat het (gezamenlijk) belang is. Wensen te helpen verwoorden. De centrale vraag helder krijgen om voortvarend verder te kunnen. Ik help mensen en organisaties om nog beter voor de dag te komen in woord en beeld. Nieuwsgierig? Kijk eens op social media of boek direct een training.

Ieder kind is een kunstenaar. De kunst is, om volwassen te worden en een kunstenaar te blijven.

– Pablo Picasso