het verhaal van Christine

j

Geschreven door: Stefanie Couwenberg

5 augustus 2017

Christine Bender is een goedlachse Duitse dame die voor de liefde naar Zeeland is verhuisd. We treffen haar in een prachtig ‘verborgen’ straatje in het centrum van Middelburg. Binnen enkele maanden had deze van oorsprong bedrijfskundige niet alleen de Nederlandse taal onder de knie, ook richtte zij een succesvolle coachingsorganisatie op. Wekelijks begeleidt ze zo’n tien individuele klanten en bedrijven die succesvoller willen zijn en/of een andere koers willen varen.

Maar hoe zet je zo’n bedrijf goed in de markt? Waar liggen (verborgen) kansen? Een echte ondernemer blijft innoveren en zoekt voordurend naar nieuwe mogelijkheden.
In een korte brainstormsessie hielp Stefanie Couwenberg namens BDL Christine aan nieuwe creatieve ideeën om haar diensten nóg meer onder de aandacht te brengen bij Zeeuwse bedrijven. Als het goed is, gaat u nog veel meer van haar horen.

“ Het enthousiasme van Stefanie werkt aanstekelijk”, aldus Christine.

Als haar gevraagd wordt waarom een coach zich in creativiteit laat coachen, lacht ze. “ Het is als een huisarts die zijn eigen slechtste patiënt is. Het is en blijft nodig kritisch naar jezelf en je eigen bedrijf te kijken. Soms is dat makkelijker met een ‘buitenstaander’ erbij die de vinger op de zere plek durft te leggen en durft aan te kaarten waar het echt om gaat. Stefanie doet precies dat. Door het inzetten van creatieve werkvormen ging ik in ieder geval met een behoorlijk aantal verfrissende ideeën voor het vermarkten van mijn bedrijf weer naar huis.”

Ook nieuwe inspiratie opdoen met uw team en/of bedrijf? Neem vrijblijvend contact op.

Automatisch mijn blogs in je mailbox ontvangen?

automatisch blogs ontvangen
Loading

Deze blogs vind je vast ook interessant

3 onmisbare tips voor meer creativiteit en vrijheid in 2019!

3 onmisbare tips voor meer creativiteit en vrijheid in 2019!

De kerstdrukte weer overleefd? Weer fris en fruitig aan de slag? Zin in het nieuwe jaar? Zeg eens eerlijk…Zag jij ook niet een klein beetje op tegen al die dagen vol familieverplichtingen, eten, ‘gezellig’ doen, alle dagen de kinderen om je heen terwijl je eigenlijk...

5 dingen die organisaties van het Sinterklaasjournaal kunnen leren

5 dingen die organisaties van het Sinterklaasjournaal kunnen leren

We mogen nog 2 dagen van haar genieten. Dieuwertje Blok. Iedere avond zitten gespannen kindertjes (en hun ouders) om stipt 18.00 uur voor de televisie. Geen Netflix. Maar ‘ouderwetse’ televisie. Te wachten op hèt journaal van de dag. Het Sinterklaasjournaal. Ieder...