Spreker

Geef je de voorkeur aan je publiek als klapvee? Allergisch voor humor? Angst om gekke dingen te zeggen of te doen? Boek mij dan vooral niet!
Sta je echter te springen om jouw publiek, team of organisatie in 3 kwartier een creatieve boost te geven waarna aanwezigen met een ‘tjakka’ gevoel voortvarend zelf aan de slag gaan? Bel of mail dan snel, want de agenda loopt rap vol.

Als auteur van het boek Creatief en Oplossingsgericht Werken laat ik mijn publiek kennismaken met de basisbeginselen van creatieve oplossingen zoeken, flexibel organiseren en het eenvoudig realiseren van meer werkplezier. Ik bewijs dat verandering geen lang en durig traject hoeft te zijn en je je eigen verandermanager kunt zijn!

Geen hogere wiskunde
Veel banen bestaan over 10 jaar niet meer. Dat vereist flexibiliteit in ons denken en doen. Hoe speel je flexibel en creatief in op veranderingen? Hoe doorbreek je patronen en verzin je letterlijk baanbrekende oplossingen? 
Simpel! Creatief denken is namelijk geen hogere wiskunde. Maar je moet wel dat ‘aan’ knopje voor die bijna kinderlijke verwondering weten te vinden.

Van grijze muis naar kleurrijke paradijsvogel
Fouten durven maken. Lef hebben. Experimenteren. Meer doen van wat werkt en durven te schrappen wat niet werkt. 
En hoe kleur je ook alweer buiten de lijntjes? Hoe kun je anders denken en doen? Hoe leer je weer vrij associëren, oplossingsgericht denken en werken? Hoe verander je van grijze muis weer in kleurrijke paradijsvogel? 


Succesvol aan de slag met 10 concrete stappen
Wie mij, Stefanie Couwenberg, inhuurt als spreker ervaart het antwoord in 10 concrete, grappige en soms confronterende stappen. Leuk, effectief en meteen toepasbaar op het werk en in je privéleven.


Check hiernaast mijn beschikbaarheid en/of vraag naar de mogelijkheden om mijn boek ‘Creatief en Oplossingsgericht Werken’ aan je gasten cadeau te doen! Tot ziens!

Check hier mijn beschikbaarheid of vraag een offerte aan.

7 + 9 =

Verder buiten de lijntjes organiseren

Dagvoorzitter

Facilitator van ideeën

Creatief & oplossingsgericht werken

Jouw toolbox voor meer uitdaging en werkplezier

Op het werk wil je geen grijze muis zijn, maar een kameleon die zijn/haar kleuren laat zien en flexibel kan omgaan met veranderingen. Een creatieve en oplossingsgerichte mindset en werkwijze zijn daarbij onmisbaar. De vaardigheden om dingen anders te bekijken en in oplossingen te denken in plaats van problemen is niet moeilijk. Maar je moet je wel bewust zijn van je huidige denkpatronen en het lef hebben om ze 'in de waan van de dag' te doorbreken.

Dit boek helpt jou om overal nieuwe kansen te gaan zien. Voor je organisatie. Je team. Jezelf.

Laat je inspireren!