Facilitator 

Als je met een team of groep aan de slag wilt, of ‘waarderend’ in gesprek wilt en eventueel zelf ook wilt deelnemen, boek mij dan als facilitator van een inspiratie- of dialoogsessie en jij hebt je handen vrij.

Wat als je het lef hebt om ook anderen te willen ‘besmetten’ met het creativiteitsvirus en je uitgebreide toolkit aan werkvormen? Of als je wel graag creatief met je team/ organisatie aan de slag wilt, maar zelf ook actief met alle oefeningen en opdrachten mee wilt doen? Een externe facilitator biedt uitkomst. 
Soms is het ook echt verstandig dat een ‘neutrale buitenstaander’ de sessies vrij van oordeel en/of enige voorkennis in goede banen leidt, zodat de focus op creatieve oplossingen gericht blijft.
Ik word door diverse woningcorporaties en gemeenten ingehuurd als zij in gesprek willen met inwoners en/of mogelijkheden voor participatie met klanten willen onderzoeken. Maar ook door verenigingen die in gesprek willen met hun leden en zelf ook graag actief mee willen doen aan de sessie en initiatieven in willen brengen. 

Zelf aan de slag? Ik help je ook je workshop op maat samen te stellen én ‘m zelf te (laten) geven binnen jouw organisatie.

Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

3 + 9 =

Verder buiten de lijntjes organiseren

Dagvoorzitter

Spreker