Brainstorm

Op zoek naar ideeën om beter samen te werken? Om de omgeving anders in te richten? Om de markt te veroveren? Om anders/ beter te communiceren met je doelgroep? Om te innoveren bij de overheid of participatieprocessen anders vorm te geven?

Een ideeënsessie kan altijd worden ingezet als je als team/ organisatie in korte tijd veranderingen wilt realiseren en met een groep mensen wilt nadenken over de wensen en toekomstmogelijkheden. Vaak gebruiken we daarvoor een brainstorm, maar in overleg zijn ook andere werkvormen mogelijk. (World Café, mindmapping, brainwriting etc) De ideeënsessies zijn altijd korte interactieve sessies: mouwen opstropen en samen –onder enige tijdsdruk – creatief aan de slag.

Ideeënsessies zijn handig, als er in korte tijd een afdelingsplan, communicatiekalender of promotieplan opgezet en uitgevoerd dient te worden. Inspirerend, concreet, snel en effectief. Maakt een lang en durig plannings- of verandertraject compleet overbodig!

Deze sessies worden altijd In-Company gegeven. Afhankelijk van uw wensen, bedraagt de investering ca. 1795 euro per dag bij een maximum aantal van 12 deelnemers.

Informeer hier naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

15 + 6 =

Verder buiten de lijntjes denken

Lenig denken

Proeverij