Creatief denken

Leer buiten de lijntjes denken

 

Wil jij graag nieuwe antwoorden vinden op bestaande vraagstukken? Anders leren kijken en denken? Dat kan!
Flexibel omgaan met veranderingen, verrassende ideeën bedenken en overal nieuwe kansen zien is heel eenvoudig.  Je moet alleen weten hoe je creatief en oplossingsgericht denken bij jezelf en anderen stimuleert.
BDL leert je in diverse workshops- en trainingsprogramma’s buiten de lijntjes denken, bestaande patronen te doorbreken en maakt jou tot je eigen verandermanager!

Trakteer jezelf en je collega’s eens op een Proeverij,  een workshop Lenig Denken, een brainstorm of een inspiratiesessie en bekijk onder ‘Creatief Denken’ de mogelijkheden. Nieuwsgierig? Vul het contactformulier in voor snel persoonlijk contact en advies op maat.

I was looking for a way to bring creativity (back) to the workfloor. Stefanie helped my team to think out the box. With the creative thinking technique she introduced, we now have a new perspective for the problem we face in our work and are going to further develop creative solutions together. That was exacly our goal.
Dr. Yawei Chen MSc, Section Head Urban Development Management, TU Delft

Hoe kan ik je helpen?

Proeverij

Lenig denken

Brainstorm

Creatief & oplossingsgericht werken

Jouw toolbox voor meer uitdaging en werkplezier

Op het werk wil je geen grijze muis zijn, maar een kameleon die zijn/haar kleuren laat zien en flexibel kan omgaan met veranderingen. Een creatieve en oplossingsgerichte mindset en werkwijze zijn daarbij onmisbaar. De vaardigheden om dingen anders te bekijken en in oplossingen te denken in plaats van problemen is niet moeilijk. Maar je moet je wel bewust zijn van je huidige denkpatronen en het lef hebben om ze 'in de waan van de dag' te doorbreken.

Dit boek helpt jou om overal nieuwe kansen te gaan zien. Voor je organisatie. Je team. Jezelf.

Laat je inspireren!