Speechwriting

BDL leert je gevarieerde en goed gestructureerde speeches schrijven die ‘blijven hangen’. Daarnaast ervaar je hoe je creatieve denktechnieken kunt toepassen om een spetterend verhaal te schrijven, verrassend op te bouwen en een boodschap goed en onvergetelijk over te brengen.

Tijdens mijn werk als communicatieadviseur kwamen verzoeken van bestuurders voor een speech vaak op mijn bureau. Omdat het me gemakkelijk afging en de meeste speeches enthousiast werden ontvangen, stond ik er nooit bij stil dat speechwriting een vak apart is. Een aparte discipline binnen het communicatievak. Je kunt je ermee onderscheiden en bent daarmee voor jouw manager/ bestuurder, die de speech meestal dient voor te dragen, onmisbaar. 


Dus schrijf je graag en streef je naar meer creativiteit in je teksten, een slimme toepassing van stijlfiguren, storytelling en handig gebruik van metaforen?
Ben je benieuwd hoe je ‘sexy’ taalgebruik, grappige of indrukwekkende voorbeelden gebruikt? Wil je ervoor zorgen dat jouw/ jullie belangrijke boodschap indruk maakt en onthouden wordt? Dat je werk levert dat buiten de lijntjes is? Informeer naar de mogelijkheden voor een training op maat.  Als ghostwriter neemt BDL je het schrijfwerk ook graag uit handen….

De training is toegankelijk voor iedereen die graag en veel schrijft en daar meer erkenning voor zou willen krijgen. De trainingen pitchen, creatief en verleidelijk schrijven en storytelling sluiten prima aan op deze training.

Ik was erg blij met de input die ik kreeg voor mijn speech ter gelegenheid van ‘struikelstenen’ in Goes.  Precies de juiste toon en afgestemd op de luisteraar.

André van der Reest. Wethouder Gemeente Goes.

Hoe kan ik je helpen?

Verder buiten de lijntjes communiceren

Communicatie-coaching

 

Creatieve communicatie bij de overheid

Storytelling

Presenteren

Speechwriting

Creatief en verleidelijk schrijven

Pitchen

Ghostwriting