Presenteren

Klotsende oksels en zweet in je handen als je voor een groep ‘moet’ staan? Zoekende naar manieren om je verhaal op een aantrekkelijke manier te presenteren? Wil je mensen aan het denken zetten, uitlokken te reageren of publiekelijk een dikke veer in je achterste krijgen met datgene dat jij te vertellen hebt? BDL laat je zien dat presenteren een feestje kan zijn voor jezelf en je publiek.

Een presentatietraining van BDL is nooit standaard.  Altijd enigszins Buiten de Lijntjes… Uiteraard krijg je tips voor meer zelfvertrouwen, het genereren van impact, non-verbale communicatie en interactie met je publiek. Maar we kijken vooral samen wat je wilt bereiken bij wie en op welke vlakken jij je verder kunt en wilt ontwikkelen.  Voor groepen is de werkvorm Powerpoint Karaoke een waar feest. Leren presenteren was nog nooit zo leuk!  
Omdat de trainingen niet standaard zijn, zijn de prijzen dat ook niet.  Laten we eerst samen kijken naar de gewenste tijdsduur, wensen en aandachtspunten, dan komen we samen wel uit de benodigde en gewenste investering. Bij voldoende belangstelling worden periodiek ook open trainingen georganiseerd.

Aanvraagformulier

4 + 10 =

Verder buiten de lijntjes communiceren

Communicatie-coaching

 

Creatieve communicatie bij de overheid

Storytelling

Presenteren

Speechwriting

Creatief en verleidelijk schrijven

Pitchen

Ghostwriting