Communicatiecoaching

Goed in je vak, maar behoefte om toch eens anders te kijken of een andere manier van werken uit te proberen? Kennismaken met creatieve communicatietechnieken? 
BDL helpt managers en medewerkers op creatieve wijze anders na te denken over uitdagingen in hun vakgebied.

Door samen diverse werkvormen en gesprekstechnieken te ontwerpen en uit te proberen, ben je in staat je eigen bijeenkomst, inspiratiesessie of projectteam inspirerend vorm te geven en praktisch aan de slag te gaan met de geleerde (creatieve) communicatietechnieken en werkvormen. De communicatiecoaching is een welkome praktische aanvulling op alle vakkennis die jij als professional al in huis hebt. De sessies worden geheel op maat samengesteld. Van feedback geven tot bijeenkomsten leren faciliteren. Van communicatietechnieken –en niveaus tot presentatietechnieken. Van brieven schrijven tot briefings geven. Ik kom graag eens bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

BDL  voelt als de eerste lentedag na een lange winter: nieuwe ideeën voor oude gewoontes!…Dit door de enorm energieke en positieve werkhouding/inzet van Stefanie als communicatiecoach. Geen standaard schema’s of oplossingen maar echt maatwerk.
JF van Rooij, teamleider gemeente Den Haag

Sessies worden op maat samengesteld. De investering bedraagt gemiddeld 250 euro per keer. Meer weten? Vraag hier meer informatie aan. Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Aanvraagformulier

2 + 3 =

Verder buiten de lijntjes communiceren

Communicatie-coaching

 

Creatieve communicatie bij de overheid

Storytelling

Presenteren

Speechwriting

Creatief en verleidelijk schrijven

Pitchen

Ghostwriting